Naturens verden på Tinnoset

I dag kom Helge Søfteland for 3. gang til Gransherad. I dag var vi hjemme på Moen og snakket litt om familievennlig friluftsliv rundt husveggene. (Slik vi har det på bygda.)  Vi snakket litt om forskjeller mellom bygdefriluftslivet og det som friluftslivet som historisk sett har mer urbane røtter. Så var vi innom en del andre ting også: blant annet noen fotoprosjekter, verdensarven, historien i området og så fikk han meg til å lese noen vers bygdepoesi, mens vi satt på gamlestugo. Hva det blir utav dette veit jeg ikke. Men det var uansett en triveleg prat.

Helge e ein svært trivelig, reflektert kar i samme livsfase som meg sjølv. Og når man har det trivelig glømmer man sjølvsagt bort alt. Så jeg glemte å gi stikk til både havre-heddølar og notoddinger denne gangen også. Noe jeg selvsagt burde gjort. Jeg kom også til å glømme bort å ta bilde av Helge i dag, så d får bli et mobilknips fra et par uker sida.

Ja og det kommer forresten på P1 til søndagen

(Her er et par innlegg fra de to siste gangene Helge var på besøk:

http://blog.villmarkshistorier.no/2010/05/takk-for-en-herlig-natt-jan-eilert.html

http://blog.villmarkshistorier.no/2009/12/pa-skogstur-med-nrk.html )