Fjellpulken kopierer pulkløsningen min!

Det er jo ikke sikkert at Fjellpulken har funnet ideen til sin nye pulkløsning på mine blogginnlegg, men kanskje? I fjor vinter blogget jeg om hvordan du kan spare penger på å bruke paris sklibrett som pulk og allerede nå i høst lanserte Fjellpulken en ny modell.
Svært lik mitt opplegg. Det syns i alle fall jeg… Jeg ønsker Fjellpulken lykke til med løsningen og dersom deres brett er like holdbare som Paris sklibrett er dette en løsning som fungerer godt.
Her er ett av innleggene fra februar i fjor, der jeg blogger om pulkløsningen.

http://villmarkshistoriermobil.blogspot.com/2010/02/spar-penger-pa-pulk.html (Se også noen av de andre blogginnleggene som jeg henviser til i innlegget)

Jeg håper virkelig Fjellpulken får til denne løsningen for pulken er svært god. Jeg har lyst å prøve brettet til Fjellpulken og sender de meg et brett lover jeg å teste det hardt ut og komme tilbake til hvordan det gikk…
Lykke til fjellpulken med den nye pulken uansett hvor dere fikk ideen fra..