Deler ut gratis bøker på facebook!

Foto: En av mange netter på barsenga. Her i fra skogsområdene Norge/ Finland i Pasvik / Vätsäri – ødemarksområde i begynnelsen av desember. Da er det lett å ferdes med hun på de mange isene. Turkamerat på denne turen var Sven Olav Johnsen. Vi koste oss fælt på denne turen med kokt reinskjøtt på bålet. Canon EOS 20D, EF: 17-40 f/4 usm L. 

Nord i villmarka (2001-2007)

Jeg deler ut mange gratis bøker på bokas facebookside utover høsten: Se her. Uhøytidelige, små konkurranser om natur og Nordkalotten. Det gjelder å være rask på labben.. Følg med og inviter gjerne dine venner til å delta.

Det pågår en konkurranse for øyeblikket. Den ser slik ut. Du må svare på facebooksiden (Og ikke her) om du ønsker å være med i konkurransen.:

2.KONKURRANSE!- Jeg står i Finland og elva renner mot øst. Jeg ser mot Norge og Fjellrevdalen. Der renner en annen elv, men denne mot vest. Begge elver er lakseførende. Hvilke to elver snakker jeg om? Jeg trekker en bok blant evt. riktige svar…. Vinner trekkes om ei uke.- Førstemann med riktig svar får 3 navnelapper i hatten…. Les mer her.