Blogging fra mobil

I slike omgivelser holder jeg meg om dagen. Da oppdaterer jeg blogg fra mobil. Følg med! (Trykk for stort bilde)

Våren betyr høyt aktivitetsnivå i felten. Tiurleik, orrleik, trekkfugler og masse annet. Det er mye spennende for naturfotografen. Arbeidsplassen min er da i felten og ikke så ofte på kontoret. Jeg har derfor laget en mobilblogg, der jeg oppdaterer litt når jeg er på farten. Denne bloggen kan følges på: http://villmarkshistoriermobil.blogspot.com (Om du vil ha den i leseren din). Du finner den også øverst i v. hjørne på denne bloggen.

Bildene og videoen er selvsagt dårlig kvalitet, men det er kanskje morsomt å følge litt med: «Live fra Granbarhytta»- som jeg kaller det for morsomt. Jeg oppdaterer bloggen direkte fra tur. Morsomt om du følger med og bidrar med tips, innspill eller spørsmål. Det kan bli opptil flere oppdateringer om dagen.

Skal forsøke å lage en liten sak fra tiurleiken i denne bloggen i løpet av dagen.

Villmarkshistorier / Jan-Eilert Pedersens-offentlige blogg / Mobil-blogg